عکس های شما
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1212
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: عکس های شما
علی جان من بیشتر از 2 سال می شه که از گروه ترکه جدا شدم و به صورت منفرد مشغول به کار هستم . البته این به معنی قطع همکاری نیست .
آهنگ هایی که احتمالا شما از من از طرف گروه ترکه شنیدید حداقل مال 3 سال گذشته است . البته به جز آهنگ مایکل جکسون برای همیشه " Michael Jackson Forever " که آهنگی مخصوص بی بی سی بود که اتفاقا یک شبه ساختمش و اون اخرین کاری بود که به عنوان ترکه همکاری داشتم .
مثلا آهنگ " از ماست که بر ماست " فکر می کنم 5 سال پیش ضبط شد . ( یه ویدئو قشنگ منتشر نشده هم داره )
این مدت ( به خصوص یک سال اخیر ) خیلی از بچه ها در مورد کارهام ازم سوال می پرسن و بعضی هاشون هم به روز دنبال می کنن روند ساخت آهنگ هامو که به من انرژی فوق العاده ای میده ، واسه همین موقع شروع کار فروم قصد داشتم اینجا یه بخش مخصوص در این مورد ایجاد کنم که بعدش فکر کردم شاید اینجا ( با توجه به وجود عده ای از آدم های بیکار ! که یواشکی اینجا رو چک می کنن ) جای مناسبی براش نباشه به هر حال اگر شما بخواید اینکار رو می کنم چون فکر نمی کنم وب سایت شخصیم به این زودی ها آماده بشه و این روز ها هم اوج فعالیت کارهای موسیقیمه .
تا الان تو این دو سال 8 تا آهنگ برای آلبومم انتخاب کردم و نزدیک 20 تا آهنگ هم منتخب دارم .
کاملیا ( که فعلا تنها آهنگیه که ویدئو براش ضبط کردم و باید تو همین یکی دو ماهه تدوینش تموم بشه )
خیابونگرد ( یه بازسازی نو از آهنگ Streetwalker مایکله که البته تنها آهنگی که کاور شده تو آلبوم و به مایکل تقدیمش می کنم )
اختیار
آهنگ 2
کفتار ( روایتی از یه داستان تلخ برای دختری که اعدام شد )
مرغ سحر ( بازسازی کاملا متفاوت در قالب سبک مایکلی ! )
تا وقتی که ( ویدئو بعدی احتمالا همینه ! )
بهشت ( آهنگی در مورد ایران )
اکثر آهنگ ها به دو زبون فارسی و انگلیسی منتشر می شن .
بی صبرانه منتظرم که آهنگ ها آماده بشن ، بی صبرانه . نمی تونم لحظه شماری کنم .
امیدوارم بعد از منتشر شدن اولین آهنگ جدیدم 99 درصد شما کارهام رو دنبال کنید ... !
آهنگ هایی که احتمالا شما از من از طرف گروه ترکه شنیدید حداقل مال 3 سال گذشته است . البته به جز آهنگ مایکل جکسون برای همیشه " Michael Jackson Forever " که آهنگی مخصوص بی بی سی بود که اتفاقا یک شبه ساختمش و اون اخرین کاری بود که به عنوان ترکه همکاری داشتم .
مثلا آهنگ " از ماست که بر ماست " فکر می کنم 5 سال پیش ضبط شد . ( یه ویدئو قشنگ منتشر نشده هم داره )
این مدت ( به خصوص یک سال اخیر ) خیلی از بچه ها در مورد کارهام ازم سوال می پرسن و بعضی هاشون هم به روز دنبال می کنن روند ساخت آهنگ هامو که به من انرژی فوق العاده ای میده ، واسه همین موقع شروع کار فروم قصد داشتم اینجا یه بخش مخصوص در این مورد ایجاد کنم که بعدش فکر کردم شاید اینجا ( با توجه به وجود عده ای از آدم های بیکار ! که یواشکی اینجا رو چک می کنن ) جای مناسبی براش نباشه به هر حال اگر شما بخواید اینکار رو می کنم چون فکر نمی کنم وب سایت شخصیم به این زودی ها آماده بشه و این روز ها هم اوج فعالیت کارهای موسیقیمه .
تا الان تو این دو سال 8 تا آهنگ برای آلبومم انتخاب کردم و نزدیک 20 تا آهنگ هم منتخب دارم .
کاملیا ( که فعلا تنها آهنگیه که ویدئو براش ضبط کردم و باید تو همین یکی دو ماهه تدوینش تموم بشه )
خیابونگرد ( یه بازسازی نو از آهنگ Streetwalker مایکله که البته تنها آهنگی که کاور شده تو آلبوم و به مایکل تقدیمش می کنم )
اختیار
آهنگ 2
کفتار ( روایتی از یه داستان تلخ برای دختری که اعدام شد )
مرغ سحر ( بازسازی کاملا متفاوت در قالب سبک مایکلی ! )
تا وقتی که ( ویدئو بعدی احتمالا همینه ! )
بهشت ( آهنگی در مورد ایران )
اکثر آهنگ ها به دو زبون فارسی و انگلیسی منتشر می شن .
بی صبرانه منتظرم که آهنگ ها آماده بشن ، بی صبرانه . نمی تونم لحظه شماری کنم .
امیدوارم بعد از منتشر شدن اولین آهنگ جدیدم 99 درصد شما کارهام رو دنبال کنید ... !
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #1218
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: عکس های شما
حتما همینطوره دوست من. البته باید بدونی همون عدهی بیکار چه عکسالعملی نشون میدن! و مهم نباشه.
من خیلی دوست دارم چنین بخشی راه اندازی شه. اینکه یه شب آهنگو تموم کردی خیلی جالب بود!
اگر ویدئو "از ماست که بر ماست" تموم شده و قرارم نیست در آلبوم شخصیت جا بگیره بهتر نیست واسه pmc بفرستیش هرچه سریعتر؟ میدونی که بعد از تو کاور They Don't زیاد شد و فکر میکنم بهتر میبود همون زمان هم به pmc میدادیش.
با راه اندازی این بخش میتونی از ایدههای بچهها هم استفاده کنی.
من خیلی دوست دارم چنین بخشی راه اندازی شه. اینکه یه شب آهنگو تموم کردی خیلی جالب بود!
اگر ویدئو "از ماست که بر ماست" تموم شده و قرارم نیست در آلبوم شخصیت جا بگیره بهتر نیست واسه pmc بفرستیش هرچه سریعتر؟ میدونی که بعد از تو کاور They Don't زیاد شد و فکر میکنم بهتر میبود همون زمان هم به pmc میدادیش.
با راه اندازی این بخش میتونی از ایدههای بچهها هم استفاده کنی.
14 سال 2 ماه قبل #1220
توسط شهروز
دستت درد نکنه شیان جان! حالا ما شدیم شاپور!!
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: عکس های شما
shayan69 نوشته: راستي شاپور جان ممنون كه شما هم عكستونو گذاشتين هم واضح بود و هم به قول حميد كم حجم....
دستت درد نکنه شیان جان! حالا ما شدیم شاپور!!
14 سال 2 ماه قبل #1221
توسط Hamid
از ماست که بر ماست برای گروه ترکه ست و جالبه بدونید در ورژن اولیش 3 تا خواننده توش می خوند .
راستش 2 تا مشکل وجود داره برای پخشش تو pmc یا کانال های دیگه
اولی همه اعضای ترکه ! و چون مال من تنها نیست من نمی تونم شخصی در موردش عمل کنم ، از طرفی اگر بخواد پخش شه من دوست دارم نوشته شه حمید باقرلی فیت ترکه ! که این هم یه مشکلیه .
مشکل دوم و بزرگتر کپی رایته تصاویریه که تو این ویدئو از هیتلر ، صدام ، ماندلا ، خمینی ، شاه ایران و ده ها نفر دیگه از جمله مایکل وجود داره .
به همین خاطر به نظر من اگر روزی قراره پخش بشه این اتفاق اینترنتی میوفته .
برای ویدئو آهنگ کاملیا ، چون می خواستیم این آهنگ از شبکه های خارجی مثل Viva و در شرایط ایده آل از ام تی وی پخش بشه ، تصاویری که نیاز داشتیم رو داریم دقیقه ای صد دلار می خریم و تازه بعضی هاشون به ازای هر پخش باز باید هزینه بدیم ! تازه تصاویر از سازمان های خیریه و بیمارستان کودکانه ! دیگه بگیر برو ببین بقیه جاها چقدر باید پول بدی !
راستش 2 تا مشکل وجود داره برای پخشش تو pmc یا کانال های دیگه
اولی همه اعضای ترکه ! و چون مال من تنها نیست من نمی تونم شخصی در موردش عمل کنم ، از طرفی اگر بخواد پخش شه من دوست دارم نوشته شه حمید باقرلی فیت ترکه ! که این هم یه مشکلیه .
مشکل دوم و بزرگتر کپی رایته تصاویریه که تو این ویدئو از هیتلر ، صدام ، ماندلا ، خمینی ، شاه ایران و ده ها نفر دیگه از جمله مایکل وجود داره .
به همین خاطر به نظر من اگر روزی قراره پخش بشه این اتفاق اینترنتی میوفته .
برای ویدئو آهنگ کاملیا ، چون می خواستیم این آهنگ از شبکه های خارجی مثل Viva و در شرایط ایده آل از ام تی وی پخش بشه ، تصاویری که نیاز داشتیم رو داریم دقیقه ای صد دلار می خریم و تازه بعضی هاشون به ازای هر پخش باز باید هزینه بدیم ! تازه تصاویر از سازمان های خیریه و بیمارستان کودکانه ! دیگه بگیر برو ببین بقیه جاها چقدر باید پول بدی !
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1222
توسط Hamid
راستی اگر من از جمع تو حرفهام استفاده می کنم منظورم خودم + کارگردان + بقیه عواملیه که در تهیه ویدئو نقش داشتن و افرادی که آزادی عمل من خیلی وقت ها در گرو اونهاست !
فکر کنم زیاد تر ادامه بدم بحث این تاپیک به کلی منحرف بشه ! اگر دوستت داشتید تو یه بخش مخصوص در موردشون حرف می زنم . 8->
فکر کنم زیاد تر ادامه بدم بحث این تاپیک به کلی منحرف بشه ! اگر دوستت داشتید تو یه بخش مخصوص در موردشون حرف می زنم . 8->
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.
14 سال 2 ماه قبل #1223
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: عکس های شما
به به به. حمید جان. نمی دنستم اینقدر هنرمندی. ما منتظریمها. من که از همین الان لحظه شماری میکنم تا موزیک ویدئوی تو رو ببینم. اگه می تونی برای ما زودتر بزارش!

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 0.323 ثانیه