Skip to main content

ارشیو کامل از خبرهای مایکل در امجی دات کام

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #15150 توسط Jasmine Jackson-mjforever
اینجا میتونیم با کمک هم تمامی بروز رسانی ها و خبرهای امجی دات کام رو برای خودمون ذخیره کنیم.
از اونجایی که تو قسمت زندگینامه ی مایکل تو این سایت از سال 2003 به بعد زندگینامه ی مایکل وجود نداره این اخبار بعد از سال 2003 میتونه کمک های زیادی به شناخت مایکل بکنه.
تا قبل از تاسیس سایت در سال 2003 خبر ها توی این وب منتشر میشد که من نوشته هاشو ذخیره کردم.
اگر هم تا حالا نخونیدید بهتون پیشنهاد میکنم حتما بخونیدشون
فکر کنم نوشته هایی که بعد تغییر سرور در سایت فونتش تغییر کرده بود هم داره درست میشه
بعد از درست شدنشون هم میشه راحت ذخیرشون کرد
:MJ2:

mj for ever....
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Jasmine Jackson-mjforever.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15176 توسط Hamid
بروز شدن زندگینامه فکر می کنم بعد از درست شدن خبر ها از طرف الناز انجام بشه .
خیلی از قسمت های سایت نیاز به درست شدن و بروز شدن و بروز موندن داره و باور کنید خیلی خیلی حجم سنگینیه ، ما داریم نوبت نوبت خیلی کارها انجام میدیم و اولویت بندی کردیم کار ها رو .
مدت زیادی بوده که سایت از زمان فوت مایکل خوابیده ، و خیلی از پابلیشر های خودش رو به دلایل گوناگون از دست داده ، هزاران هزار فایل به وجود اومده تو سایت از سال 2003 تا 2009 هم با تغییر سرور جابجا شدن و مشکلات خودشون رو به وجود اورده بودن که اکثرا درست شدن .

مسئله به هم ریختن خبر ها صرفا به دلیل تغییر سرور نبوده ، این اتفاقی بود که ناگزیر یک روز برای ما رخ میداد . دلیلش تغییر کردن کد های انکود دیتابیس ها و پیشرفت زمانه و ما برای بروز رسانی سیستم های سایت باید اینکار رو می کردیم . تقریبا برای همه سایت هایی که قدمت بالایی دارن این اتفاق رخ می ده . علم و برنامه نویسی بعد از 5 سال دگرگون می شه و نیاز به تغییره .

الان تو مرحله ای هستیم که نیازه آپدیت های سایت با دسترسی بالا بروز بشن و به خاطر همین نمی تونیم از کمک سایر افراد جدید بهره ببریم به خاطر حفظ امنیت و پسوررهای مختلف سایت . تعدادمون هم کم شده و تقریبا فقط 4-5 نفر الان درگیرن پشت سایت ، یه دوره ای نزدیک به 10 نفر کارهای بروز رسان رو انجام می دادن .

پروژه فیلم " ارواح مایکل جکسون " هم گرفتاری های خودش رو داشته و آلبوم و ویدیو شخصی من هم به شدت سنگین بوه .
همه این ها رو هم تاثیر می ذارن مستقیم رو سایت .
فکر کنم با تموم شدن کارهای گوست و سبک تر شدن کارهای آلبومم ، به روز رسانی های سایت شدت بیشتری بگیره چون حجم اصلی کار گردن من و الناز افتاده .
از یه مرحله ای به بعد هم از بقیه دعوت می کنیم تا بیان و برای ادامه بروز رسانی ها به سایت کمک کنن .
همین الان هم شروع کردیم تا تو سخنگاه وظایف رو از خودمون کم کنیم و به بقیه بچه ها بدیم . این کار برای اینکه درست انجام بشه یکم زمان می بره .

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15178 توسط Jasmine Jackson-mjforever
باشه میدونم سرتون شلوغه و مطمئنا تمومش میکنین
ممنون

mj for ever....

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #15258 توسط Elnaz
راستش هدف از این تاپیک رو خیلی متوجه نشدم. هر چیزی بخوان ذخیره کنن میرن تو بخش خبرها و زندگی و غیره از اونجا برمیدارن. دسته بندی اخبار خیلی قویه و خوب داره مرتب میشه روز به روز. در تاپیک مشکلات هم گفتم که مشکل آرشیو حل میشه به زودی و داره حل میشه و اینکه زندگی نامه هم انجامش میدم فقط من از زندگی خودم باز موندم و تمام وقتم برای سایت میره. کمی صبر کنین لطفا.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15265 توسط Jasmine Jackson-mjforever
باشه الناز مهم نیست چقدر طول میکشه هروقت که وقت داشتین

mj for ever....

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #15295 توسط mohammad
اصلا در کل من ادم حساب نمیکنید . هی بهتون به عناوین مختلف میگم من اماده همکاری هستم . تو همه چی ولی کیه که ما رو ادم حساب کنه ؟!
حالا باز بگم . اگه میخواهید من بهتون تو کارتون کمک کنم .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

زمان ایجاد صفحه: 1.293 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا