ویدیوی یادبود مایکل جکسون را ببینید
امروز یه ایمیل دریافت کردم از یکی از تیمهای طرفداران خارجی و گفتن مطمئن باشم که ویدیو رو شیر میکنن با بقیه.
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

خواسته بودم به بچههای مایکل نشونش بدن. توی ایمیل جواب مشخصی ندادن ولی تشکر کردن از ویدیو

bemikelike.wordpress.com
- تشکرهای دریافت شده: 408
Elnaz نوشته: از شما خواستم که آثار هنریتون رو برام بفرستین ( شرح ) با استفاده از اونها یه ویدیوی یادبود برای مایکل در دومین سالروزش تهیه کردم.
امروز از این ویدیو در فیسبوک پرده برداری کردم و شما میتونید در یوتوب هم شاهدش باشید. کلیک کنید
این ویدیو در سالروز فوت مایکل به طور رسمی در سایت منتشر میشه.
"لاو توکن" / "یادبود عشق" هدیهای هست به مادر و سه فرزند مایکل. مطمئننا همهمون خیلی دوست داریم که اونها این هدیه رو ببینن پس لطفا با منتشر کردن لینک این ویدیو در یوتوب کمک کنید که به این خواسته نزدیک بشیم. و همینطور با این کار باقی طرفداران رو از عشق و علاقهمون به مایکل آگاه میکنیم.
من لینک رو در اختیار بنیاد مایکل جکسون هم قرار میدم و حتم داشته باشین که افراد تیم هم حتما اون رو خواهند دید و به استعدادهای هنری شما و این همه عشق و وفاداری افتخار خواهند کرد.
از تمام دوستانی که با فرستادن آثار هنریشون به این طرح کمک کردند، بینهایت ممنونم.
(و با تشکر از حسین خورشیدی که زحمت آپلود این کلیپ رو در یوتوب کشید.)
شما تکی .

اتفاقا موقعیت خوبی بود سایت شما رو به بقیه معرفی کنم وبگم که سایتتون , خودتون , ,........... عالیهههههههههههههههههههههه

www.fullmjj.ir
موقعیتی پیش اومده که بتونم به نحوی با پاریس جکسون هم تماس بگیرم و ویدیو رو بهش نشون بدم

bemikelike.wordpress.com
- تشکرهای دریافت شده: 408
Elnaz نوشته: خیلی ممنونم
موقعیتی پیش اومده که بتونم به نحوی با پاریس جکسون هم تماس بگیرم و ویدیو رو بهش نشون بدمنمیدونم میتونه مورد پسندش قرار بگیره یا نه. امیدوارم زیاد بدش نیاد فقط.
امیدوارم بتونید باهاش تماس بگیرید و مطمئن باشید که خوشش میاد . اخه نقاشی ها به اون خوشگلی مگه میشه کسی خوشش نیاد .

www.fullmjj.ir
هدف این بود که فقط بفهمن ما تو ایران چقدر دوستشون داریم و به فکرشون هستیم.
bemikelike.wordpress.com