Skip to main content

ویدیوی یادبود مایکل جکسون را ببینید

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #4382 توسط Elnaz
دوستان خیلی ممنون از نظرهاتون.

امروز یه ایمیل دریافت کردم از یکی از تیم‌های طرفداران خارجی و گفتن مطمئن باشم که ویدیو رو شیر می‌کنن با بقیه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #4470 توسط Elnaz
یه ایمیل هم از تیم آنلاین بنیاد مایکل جکسون دریافت کردم :d/

خواسته بودم به بچه‌های مایکل نشونش بدن. توی ایمیل جواب مشخصی ندادن ولی تشکر کردن از ویدیو :-bd

bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7056 توسط mohammad

Elnaz نوشته: از شما خواستم که آثار هنری‌تون رو برام بفرستین ( شرح ) با استفاده از اونها یه ویدیوی یادبود برای مایکل در دومین سالروزش تهیه کردم.

امروز از این ویدیو در فیسبوک پرده برداری کردم و شما می‌تونید در یوتوب هم شاهدش باشید. کلیک کنید

این ویدیو در سالروز فوت مایکل به طور رسمی در سایت منتشر میشه.

"لاو توکن" / "یادبود عشق" هدیه‌ای هست به مادر و سه فرزند مایکل. مطمئننا همه‌مون خیلی دوست داریم که اونها این هدیه‌ رو ببینن پس لطفا با منتشر کردن لینک این ویدیو در یوتوب کمک کنید که به این خواسته نزدیک بشیم. و همینطور با این کار باقی طرفداران رو از عشق و علاقه‌مون به مایکل آگاه می‌کنیم.

من لینک رو در اختیار بنیاد مایکل جکسون هم قرار میدم و حتم داشته باشین که افراد تیم هم حتما اون رو خواهند دید و به استعدادهای هنری شما و این همه عشق و وفاداری افتخار خواهند کرد.

از تمام دوستانی که با فرستادن آثار هنری‌شون به این طرح کمک کردند، بی‌نهایت ممنونم.

(و با تشکر از حسین خورشیدی که زحمت آپلود این کلیپ رو در یوتوب کشید.)

شما تکی .:-bd واقعا ویو عالی بود . خیلی خوشم اومد . هر روز دارم میبینم . نقاشی بچه ها که عالی بود . این ویدو رو با افتخار به تمام کسانی که میشناختم نشون دادم وگفتم که سایت طرفداران مایکل زحمتشو کشیده .
اتفاقا موقعیت خوبی بود سایت شما رو به بقیه معرفی کنم وبگم که سایتتون , خودتون , ,........... عالیهههههههههههههههههههههه
:* :* :* :* :* :* :-bd :-bd :-bd :-bd :D :x

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7071 توسط Elnaz
خیلی ممنونم

موقعیتی پیش اومده که بتونم به نحوی با پاریس جکسون هم تماس بگیرم و ویدیو رو بهش نشون بدم :d/ نمی‌دونم می‌تونه مورد پسندش قرار بگیره یا نه. امیدوارم زیاد بدش نیاد فقط.

bemikelike.wordpress.com
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7085 توسط mohammad

Elnaz نوشته: خیلی ممنونم

موقعیتی پیش اومده که بتونم به نحوی با پاریس جکسون هم تماس بگیرم و ویدیو رو بهش نشون بدم :d/ نمی‌دونم می‌تونه مورد پسندش قرار بگیره یا نه. امیدوارم زیاد بدش نیاد فقط.

امیدوارم بتونید باهاش تماس بگیرید و مطمئن باشید که خوشش میاد . اخه نقاشی ها به اون خوشگلی مگه میشه کسی خوشش نیاد . :-bd
;)

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #7091 توسط Elnaz
منم امیدوارم.
هدف این بود که فقط بفهمن ما تو ایران چقدر دوستشون داریم و به فکرشون هستیم.

bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Elnaz.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 6.104 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا