- تشکرهای دریافت شده: 1357
عكسهاي مايكل
14 سال 8 ماه قبل #3814
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: عكسهاي مايكل
حالا چی اجباری هست که حتما باید عکس گذاشت من خودم همون دو تا عکسی که مایکل با بچه ها هست یکی از دوستان لازم داشت براش گذاشتم و گرنه قصد عکس گذاشتن نداشتم البته موضوع این تایپیک فرق میکرد اگر پستهای اول بخونی ولی من کلا همه ی عکس های مایکل رو دارم هر عکسی رو میخوای بگین بزارم اگه خیلی لازم داشتین
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
موضوع بسته شد.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
14 سال 8 ماه قبل #3817
توسط کوچکترین طرفدار
وای ببخشید. من پست های اول رو نخونده بودم
سپاس
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: عكسهاي مايكل
درودFeanoR نوشته: حالا چی اجباری هست که حتما باید عکس گذاشت من خودم همون دو تا عکسی که مایکل با بچه ها هست یکی از دوستان لازم داشت براش گذاشتم و گرنه قصد عکس گذاشتن نداشتم البته موضوع این تایپیک فرق میکرد اگر پستهای اول بخونی ولی من کلا همه ی عکس های مایکل رو دارم هر عکسی رو میخوای بگین بزارم اگه خیلی لازم داشتین
وای ببخشید. من پست های اول رو نخونده بودم
سپاس
موضوع بسته شد.
14 سال 8 ماه قبل #3985
توسط Melika MJ
peace be upon him
پاسخ داده شده توسط Melika MJ در تاپیک پاسخ: عكسهاي مايكل
دوستان یه سوال!می دونم که مایکل با مدونا دوست بوده.تاحالا باهم عکس گرفتند؟
peace be upon him
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 8 ماه قبل #3988
توسط Nikolay
مایکل چند تا عکس با مدونا داره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: عكسهاي مايكل
michoo نوشته: دوستان یه سوال!می دونم که مایکل با مدونا دوست بوده.تاحالا باهم عکس گرفتند؟
مایکل چند تا عکس با مدونا داره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
موضوع بسته شد.
14 سال 8 ماه قبل #3994
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: عكسهاي مايكل
مایکل با مدونا عکس زیاد داره ولی فعلا همین به چشمم خورد
البته رابطه ی مایکل و مدونا مال زمانیه که هنوز به مایکل شایعه های بزرگ نزده بودن یعنی میشه همون دهه 80 که حتی مدونا تو این زمان تحت تاثیر تریلر قرار گرفته بود که در بیشتر کنسرتهای این دهه اش آهنگهای آلبوم تریلر مایکل رو کاور میکرد ولی بعد از این دهه اصلا انگار که مایکلی نیست و دیگه حتی مایکل رو ندید(البته از نظر عقیده و نظریه با اختلاف داشتن)
البته رابطه ی مایکل و مدونا مال زمانیه که هنوز به مایکل شایعه های بزرگ نزده بودن یعنی میشه همون دهه 80 که حتی مدونا تو این زمان تحت تاثیر تریلر قرار گرفته بود که در بیشتر کنسرتهای این دهه اش آهنگهای آلبوم تریلر مایکل رو کاور میکرد ولی بعد از این دهه اصلا انگار که مایکلی نیست و دیگه حتی مایکل رو ندید(البته از نظر عقیده و نظریه با اختلاف داشتن)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Melika MJ
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 0.418 ثانیه