- تشکرهای دریافت شده: 1357
عكسهاي مايكل
14 سال 8 ماه قبل - 14 سال 8 ماه قبل #2877
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
اگه به کفشش دقت کنی نسیم,کف پاش یکم از کفش بیرون اومده و این نشون دهنده خستگی مایکل هست
ولی چرا کفشش رو در نیاورده من به غیر از یک عکس بیشتر همچین چیزی ندیدم که مایکل پاهاش لخت باشه
و اونم مال بعد دادگاهش هست پس چون شاید مایکل بعد دادگاهش به این چیز ها اهمیت نمیداده ولی قبل دادگاهش به اینکه همیشه کفش و جوراب سفید پاش باشه تاکید داشته(البته جلوی بقیه نه تنهاییش) هم این میشه هم اینکه جلوی بچه نخواسته که کفش و جورابشو جلوی بچه در بیاره
اما این احتمالش بیشتر که مایکل یک استراحت کوچیک و عمیق میخواسته داشته باشه و بعدش مثل اینکه کار مهمی داشته و میخواسته سریع به اون کار برسه
ولی چرا کفشش رو در نیاورده من به غیر از یک عکس بیشتر همچین چیزی ندیدم که مایکل پاهاش لخت باشه
و اونم مال بعد دادگاهش هست پس چون شاید مایکل بعد دادگاهش به این چیز ها اهمیت نمیداده ولی قبل دادگاهش به اینکه همیشه کفش و جوراب سفید پاش باشه تاکید داشته(البته جلوی بقیه نه تنهاییش) هم این میشه هم اینکه جلوی بچه نخواسته که کفش و جورابشو جلوی بچه در بیاره
اما این احتمالش بیشتر که مایکل یک استراحت کوچیک و عمیق میخواسته داشته باشه و بعدش مثل اینکه کار مهمی داشته و میخواسته سریع به اون کار برسه
Last edit: 14 سال 8 ماه قبل by FeanoR.
موضوع بسته شد.
14 سال 8 ماه قبل #2884
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
فدای پاش که از کفش بیرونه !

منظورم از جدی خوابیدن چهره اش بود ! تاحالا اینقدر جدی ندیده بودمش ...شاید همیشه توی خواب اینقدر جدیه !!!
منظورم از جدی خوابیدن چهره اش بود ! تاحالا اینقدر جدی ندیده بودمش ...شاید همیشه توی خواب اینقدر جدیه !!!
My life is dedicated to LOVING HIM
موضوع بسته شد.
14 سال 8 ماه قبل #2887
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
میتونه بر اثر خستگی زیاد باشه ولی من اون عکس خوابه مایکل که قبلآ گذاشتم و گیر دادن و برداشتمش
دقت کنی جدی هست و فقط خوابی که توی اون دستگاه اکسیژن به بغل خوابیده و فقط اونجا آروم و جدی نیست
پس بنابراین وقتایی که خیلی خسته هست جدی خوابش میبره و توی خواب اونطوری دیده میشه
دقت کنی جدی هست و فقط خوابی که توی اون دستگاه اکسیژن به بغل خوابیده و فقط اونجا آروم و جدی نیست
پس بنابراین وقتایی که خیلی خسته هست جدی خوابش میبره و توی خواب اونطوری دیده میشه
موضوع بسته شد.
14 سال 8 ماه قبل #2911
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
موقع کنسرت دنجورس تو مسکو خیلی مایکل جدی و عصبیه ! آدم می خواد از دستش فرار کنه !
موضوع بسته شد.
14 سال 8 ماه قبل #2913
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
آره حتي عينكش هم از دستش فرار كرد!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
موضوع بسته شد.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
14 سال 8 ماه قبل #2918
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
عكسها عاليييييييييييي بودن ( عكسهايي كه مايكل با ريشو سبيله رو خيلييييي دوس دارم)
واقعا ممنون
واقعا ممنون
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 0.333 ثانیه