- تشکرهای دریافت شده: 249
سینما و تئاتر
14 سال 1 ماه قبل #17092
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
"به نظر من که بعضی کارتون ها از فیلم هاهم بهترن از جمله ریو مگامایند من نفرت انگیز گونگ قو پاندا1-2 رنگو"
منظورت از این چی بود ؟
امیدوارم تهش رو اشتباه تایپ کرده باشی
کونگ فو پاندا واقعا عالی بود (هر دوتاش)
منظورت از این چی بود ؟
امیدوارم تهش رو اشتباه تایپ کرده باشی
کونگ فو پاندا واقعا عالی بود (هر دوتاش)
علم و دانش همان قدرت است ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #17351
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
بچه ها مگه مجموعه ی 26 قهوه تلخ منتشر شده؟
چرا تو فروشگاه ها نیست من لینک دانلود شو پیدا کردم ولی تو مغازه ها ندیدم
حتی تو سایت رسمی قهوه تلخ هم فقط عکسه کاورش هست ولی ننوشته که منتشر شده پس این لینکا از کجا اومده؟
این لینکا:
ویرایش شد
چرا تو فروشگاه ها نیست من لینک دانلود شو پیدا کردم ولی تو مغازه ها ندیدم
حتی تو سایت رسمی قهوه تلخ هم فقط عکسه کاورش هست ولی ننوشته که منتشر شده پس این لینکا از کجا اومده؟
این لینکا:
ویرایش شد
www.FullMJJ.IR [/size]
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by mohammad.
14 سال 1 ماه قبل #17359
توسط mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
خوب دوستان خودم جواب سوامو گرفتم
این مجموعه از سریال تو اینترنت لو رفته و هنوز تا انتشار رسمیش مونده
من الان لینکا رو پاک میکنم ببخشید اگه لینک گذاشتم
این مجموعه از سریال تو اینترنت لو رفته و هنوز تا انتشار رسمیش مونده
من الان لینکا رو پاک میکنم ببخشید اگه لینک گذاشتم
www.FullMJJ.IR [/size]
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21647
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
و اسکار 84 (2012)[/size] ساعتی پیش به پایان رسید !
بهترین فیلم سال :
طبق معمول فیلم فرانسوی The Artist - استحقاقش رو داشت که بفتا و گلدن گلوب و اسکار رو درو کنه !
بهترین بازیگر نقش اول مرد :
Jean Dujardin برای فیلم The Artist - بفتا و گلدن گلوب را هم برد ایشون . امسال در قیاس با نامزدهای دیگر مثل جرج کلونی و برد پیت و گری اولدمن عزیز فاصله ئ زیادی داشت .
بهترین بازیگر نقش اول خانم :
خانم Meryl Streep برای فیلم The Iron Lady - ایشون توی این فیلم نقش نخست وزیر قدرتمند انگلستان خانم مارگارت تاچر رو بازی می کنند . جالب بود این جایزه رو کالین فرث که سال پیش برای بازی در نقش پادشاه بریتانیا اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد رو گرفته بود به خانم استریپ داد .
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد :
Christopher Plummer برای فیلم Beginners - برای بفتا هم این جایزه به ایشون تعلق گرفت ! هر چند من خیلی دوست داشتم کنت برانا جایزه رو بگیره!
بهترین بازیگر نقش مکمل خانم :
Octavia Spencer برای فیلم The Help - خیلی خیلی مستحق بود و خیلی براش خوشحالم !
بهترین دستاورد در کارگردانی :
Michel Hazanavicius برای فیلم The Artist - باز هم طبق معمول و مثل بفتا .
بهترین فیلمنامه اورجینال :
Woody Allen برای فیلم Midnight in Paris - فیلم جدایی نادر از سیمین در این بخش هم کاندید بود که نتونست رقابت کنه اما بهرحال همین اندازه اش و قرار گرفتن کنار وودی آلن و فیلم The Artist خودش افتخار بزرگیه .
بهترین فیلمنامه غیر اورجینال :
Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash برای فیلم The Descendants
بهترین فیلم انیمیشن سال :
Gore Verbinski بدون هیچ شکی برای Rango عزیز - هر چند وربینسکی از جانی دپ تشکر کرد ولی حیف که خودش نبود !
البته نامزدهای دیگر هم درخور بودند ؛ گربه چکمه پوش و پاندای کونگفو کار2 به خصوص اما از نظر خیلی از معیارهای فیلم سازی رنگو خیلی جلو بود .
بهترین فیلم خارجی سال :
و سرانجام " جدایی نادر از سیمین " که شب پیش از اسکار هم جایزه فیلم فرانسه رو دریافت کرد . جملات اصغر فرهادی خیلی زیبا بود و قسمت جالب چهره های بازیگران و کارگردان های خارجی در طول صحبت های فرهادی بود . اولین حسی که به من داد این بود کسی نمیدونه ایرانی بودن چه حسی داره !
بهترین دستاورد تصویربرداری :
فیلم Hugo
بهترین دستاورد تدوین :
فیلم The Girl with the Dragon Tattoo
بهترین دستاورد کارگردانی هنری :
فیلم Hugo
بهترین دستاورد طراحی لباس :
فیلم The Artist
بهترین دستاورد گریم :
The Iron Lady
بهترین موسیقی اورجینال در دو بخش :
Ludovic Bource برای فیلم The Artist موسیقی بی کلام (متن)
Bret McKenzie برای فیلم The Muppets موسیقی با کلام !!! - در این بخش سیدا گرت همراه 2 نفر دیگر برای موسیقی فیلم Rio کاندید بود که برنده نشد ! من آهنگ Muppetes رو نشنیدم ولی آهنگ فیلم Rio خیلی قشنگ بود . به نظرم یکم اجحاف شد !
بهترین تنظیم صدا :
فیلم Hugo
بهترین صداگذاری :
فیلم Hugo
بهترین جلوه های ویژه :
فیلم Hugo
بهترین فیلم کوتاه انیمیشن :
فیلم The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore
بهترین فیلم کوتاه :
فیلم The Shore
فیلم The Artist و Hugo بیشترین جوایز رو بردند . هر چند اسکورسیزی خودش جایزه ای نبرد اما برای فیلمش خیلی خوب شد ! البته ارزشش رو هم داره Hugo . یکی از بهترین هاست .
آهنگی هم برای بزرگداشت کسانی که سال پیش از دست رفتند خوانده شد و تصاویر خیلی ها پخش شد . به یاد سیدنی لومت و ویتنی هیوستون و البته ایزابت تیلور ، به نظرم این یادبود از طرف اسکار برای الیزابت کافی نبود .
بهترین فیلم سال :
طبق معمول فیلم فرانسوی The Artist - استحقاقش رو داشت که بفتا و گلدن گلوب و اسکار رو درو کنه !
بهترین بازیگر نقش اول مرد :
Jean Dujardin برای فیلم The Artist - بفتا و گلدن گلوب را هم برد ایشون . امسال در قیاس با نامزدهای دیگر مثل جرج کلونی و برد پیت و گری اولدمن عزیز فاصله ئ زیادی داشت .
بهترین بازیگر نقش اول خانم :
خانم Meryl Streep برای فیلم The Iron Lady - ایشون توی این فیلم نقش نخست وزیر قدرتمند انگلستان خانم مارگارت تاچر رو بازی می کنند . جالب بود این جایزه رو کالین فرث که سال پیش برای بازی در نقش پادشاه بریتانیا اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد رو گرفته بود به خانم استریپ داد .
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد :
Christopher Plummer برای فیلم Beginners - برای بفتا هم این جایزه به ایشون تعلق گرفت ! هر چند من خیلی دوست داشتم کنت برانا جایزه رو بگیره!
بهترین بازیگر نقش مکمل خانم :
Octavia Spencer برای فیلم The Help - خیلی خیلی مستحق بود و خیلی براش خوشحالم !
بهترین دستاورد در کارگردانی :
Michel Hazanavicius برای فیلم The Artist - باز هم طبق معمول و مثل بفتا .
بهترین فیلمنامه اورجینال :
Woody Allen برای فیلم Midnight in Paris - فیلم جدایی نادر از سیمین در این بخش هم کاندید بود که نتونست رقابت کنه اما بهرحال همین اندازه اش و قرار گرفتن کنار وودی آلن و فیلم The Artist خودش افتخار بزرگیه .
بهترین فیلمنامه غیر اورجینال :
Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash برای فیلم The Descendants
بهترین فیلم انیمیشن سال :
Gore Verbinski بدون هیچ شکی برای Rango عزیز - هر چند وربینسکی از جانی دپ تشکر کرد ولی حیف که خودش نبود !
البته نامزدهای دیگر هم درخور بودند ؛ گربه چکمه پوش و پاندای کونگفو کار2 به خصوص اما از نظر خیلی از معیارهای فیلم سازی رنگو خیلی جلو بود .
بهترین فیلم خارجی سال :
و سرانجام " جدایی نادر از سیمین " که شب پیش از اسکار هم جایزه فیلم فرانسه رو دریافت کرد . جملات اصغر فرهادی خیلی زیبا بود و قسمت جالب چهره های بازیگران و کارگردان های خارجی در طول صحبت های فرهادی بود . اولین حسی که به من داد این بود کسی نمیدونه ایرانی بودن چه حسی داره !
بهترین دستاورد تصویربرداری :
فیلم Hugo
بهترین دستاورد تدوین :
فیلم The Girl with the Dragon Tattoo
بهترین دستاورد کارگردانی هنری :
فیلم Hugo
بهترین دستاورد طراحی لباس :
فیلم The Artist
بهترین دستاورد گریم :
The Iron Lady
بهترین موسیقی اورجینال در دو بخش :
Ludovic Bource برای فیلم The Artist موسیقی بی کلام (متن)
Bret McKenzie برای فیلم The Muppets موسیقی با کلام !!! - در این بخش سیدا گرت همراه 2 نفر دیگر برای موسیقی فیلم Rio کاندید بود که برنده نشد ! من آهنگ Muppetes رو نشنیدم ولی آهنگ فیلم Rio خیلی قشنگ بود . به نظرم یکم اجحاف شد !
بهترین تنظیم صدا :
فیلم Hugo
بهترین صداگذاری :
فیلم Hugo
بهترین جلوه های ویژه :
فیلم Hugo
بهترین فیلم کوتاه انیمیشن :
فیلم The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore
بهترین فیلم کوتاه :
فیلم The Shore
فیلم The Artist و Hugo بیشترین جوایز رو بردند . هر چند اسکورسیزی خودش جایزه ای نبرد اما برای فیلمش خیلی خوب شد ! البته ارزشش رو هم داره Hugo . یکی از بهترین هاست .
آهنگی هم برای بزرگداشت کسانی که سال پیش از دست رفتند خوانده شد و تصاویر خیلی ها پخش شد . به یاد سیدنی لومت و ویتنی هیوستون و البته ایزابت تیلور ، به نظرم این یادبود از طرف اسکار برای الیزابت کافی نبود .
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nasim.
13 سال 10 ماه قبل #21649
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
بهتر بود اسکار تو یه تا=یک جدا بررسی بشه
13 سال 10 ماه قبل #21650
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: سینما و تئاتر
فکر کردم به بحث و بررسی نکشه ! فقط در همین حد بمونه ! همین حد معرفی .
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 4.900 ثانیه