Skip to main content

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

عکس جالب

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4175 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: عکس جالب
ایران واقعا عظمت داشت. فقط می‌شه تاسف خورد. اون عکس توی هواپیما رو که می‌بینید اگر اشتباه نکنم بوئینگ ۷۴۷ است که تازه به بازار اومده بود و ایران جز اولین کشورها بود که آن هواپیما رو خرید. باز هم اگر اشتباه نکم این پرواز هم افتتاحیه این هواپیما بود که از ایران یک راست به امریکا می رفت و رکورد طولانی ترین خطوط هواپیمایی جهان را هما در دست داشت.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4176 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: عکس جالب
این عکس‌ها اثر فیروز زاهدی است. فیروز یکی از عکاسان معروف هالیوود بود. الیزابت به درخواست او به ایران اومد.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4203 توسط vahid_mjlover
پاسخ داده شده توسط vahid_mjlover در تاپیک پاسخ: عکس جالب
خیلی قشنگ بودن ! من میدونستم که الیزابت در دوران طاقوت به ایران سفر کرده ! ولی خیلی از این عکسارو ندیده بودم مخصوصا رنگی هاشو ...

راستی حتما میدونید که در سال 1979 دقیقا چند ماه قبل از انفجار نور قرار بود مایکل افتتاحیه ی کنسرت های دسینی رو در ایران برگذار کنه ؟!! :((

دیگه چیزی نگم بهتره .....!!!!!!! X-(

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4223 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: عکس جالب
چقدرم خوشگل بوده ها خودمونیم :D
مرسی عکسا جدید بود

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4307 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: عکس جالب

vahid_mjlover نوشته: خیلی قشنگ بودن ! من میدونستم که الیزابت در دوران طاقوت به ایران سفر کرده ! ولی خیلی از این عکسارو ندیده بودم مخصوصا رنگی هاشو ...

راستی حتما میدونید که در سال 1979 دقیقا چند ماه قبل از انفجار نور قرار بود مایکل افتتاحیه ی کنسرت های دسینی رو در ایران برگذار کنه ؟!! :((

دیگه چیزی نگم بهتره .....!!!!!!! X-(

منم شنیده بودم که افتتاحیش قرار بوده از ایران شروع بشه !!!
حیف :(

i love you Michael forever .rest in peace MJ

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4591 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: عکس جالب
پيوست:

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.244 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا