Skip to main content

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/hamiqrbp/public_html/emjey.com/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

عکس جالب

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21723 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: عکس جالب
تصاویر سه بعدی :@^@|||

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21728 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: عکس جالب
یه نکته همیشه برام سوال بوده اینه که همه آدما این تصاویر 3 بعدی رو برجسته میبینن ولی من همیشه بر عکس اون طرح رو تو رفته میبینم ! مثلآ یه تصویر 3 بعدی شبیه یه کوه بود اما من اونو شبیه یه چاه میدیدم ! یا این تصویر سومی که گذاشتین یه چیزی شبیه سیب یا قلبه که شماها برآمده میبینین ولی من تو رفته یا تو خالی میبینمش . انگار که از پشت به تصویر نگاه کرده باشم :dnkw:
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by AM!N.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21729 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: عکس جالب
کاش منم اینطوری بودم
من اصلا اینا رو نمیتونم ببینم

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21780 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: عکس جالب
محمد تجویدى متولد سال ۱۳۰۳ در تهران، فرزند محمدهادى تجویدى، استاد نقاشى هنرهاى زیبا و از شاگردان كمال‏الملك بود. تجویدی در سال ۱۳۲۳ نخستین بار برای نشر فارسی دیوان خیام را به تصویر کشید. وى پس از پایان تحصیلات متوسطه در هنرستان هنرهاى زیبا به فراگرفتن نقاشى پرداخت و موفق به دریافت درجه‏ى لیسانس شد. سپس در امتحانات ورودى دانشگاه، به عنوان استاد هنرستان انتخاب شد. پس از فوت استاد حسین بهزاد، در سال 1342 تدریس و تعلیم در هنرستان را ترك و به خلق آثار هنرى پرداخت. اندكى بعد، خود كارگاهى در خارج از محیط هنرهاى زیبا ایجاد كرد و شخصا به تربیت هنرجو پرداخت.محمد تجویدى حدود صد و بیست جلد كتاب از دیوان‏هاى شعراى ایران همچون سعدى، حافظ، بابا طاهر عریان، فردوسى و دیگران را به تصویر كشیده است. وى طى سالیان متمادى به بسیارى از كشورهاى جهان براى مطالعه در زمینه‏ ى هنر نقاشى سفر كرده است. تجویدى آثار برخى از شاعران معاصر را نیز در قالب‏هاى نو و امروزی و به سبك گرافیكى به تصویر درآورد. تجویدى تصاویر كتاب حماسه ‏ى هیزم‏شكن اثر بسیج خلخالى را بهترین اثر خود مى ‏انگارد. وى در سفرى به فرانسه آثارش را همراه با آثار سهراب سپهرى در یك گالرى به نمایش گذاشت

Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by mohammad.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, NicoleL2, kingmichael

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21809 توسط mohammad
کار هایی که واقعا دل و جرات میخواد

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21815 توسط mohammad
ای بابا اون دوتا پست بالا نمیدونم از کجا اومد اشتباه شده پاک کنید لطفا

لوگوهای گوگل به مناسبت های مختلف:

[IMG

به مناسبت نوروز
[IMG

[IMG

[IMG

[IMG

به مناسبت دهه+*ف+ج+ر

[IMG
:)) :)) :)) :))

راستی نمیشه کاری کنیم روز تولد و فوت مایکل هم گوگل مایکلی بشه؟(البته برای عموم نه فقط برا خودمون)[/size]

یه چیزی مثل درخواست یا یه همچین چیزی [/size]

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.886 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا