Skip to main content

.

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5358 توسط Reza
پاسخ داده شده توسط Reza در تاپیک پاسخ: زادروز رضا
سلام دوستان من اومدم

اول از همه از مریم میخوام تشکر کنم، مریم خیلی خیلی ازت ممنونم به خاطر تاپیک چون اصلا فکرشم نمیکردم که بیای اینجا و مثل قدیما تاپیک بزنی برا تولد من :دی درسته که اینجا خیلی چیزا عوض شده و ... خوشحالم که کاری کردی که برگردم به سال های گذشته، به تاپیک تولد قبلیم، خیلی خیلی خوشحالم که دوستی مثل تو دارم و اینو مدیون انجمن مایکلی هستم، مریم یکی از بهترین دوستای منه و بهش افتخار میکنم
به نکته ی جالبی اشاره کردی مریم :دی اینکه اهل متالم :دی یادمه تو تاپیک تولد قبلیمم همینو گفته بودی :دی
البته دوستانی که نمیدانند بدانند که همسر بنده نیز اهل متال هستند :دی
درضمن فعلا عجله نکن مریم دست نگه دار ، آستین بالا نزن، زوده هنوز، زوده، خودم میگم بهت، باور کن به وقتش میگم :دی هولم نکن :دی
راستی عجب کیکی بودا :دی خیلی حال کردم :دی
نیلوفر عزیزم ازت ممنونم، امیدوارم در کنار هم به آرزوهای قشنگمون برسیم و خیلی خیلی خوشحالم که توو تاپیک تولد امسالم کامنت های تورو میخونم، ممنون که هستی
درضمن من زن دوم نمیخوام :دی یدونه دارم و همین کافیه، اذهان عمومی رو تشویش نکنید خواهشا :دی
ترمه جان خیلی خیلی ازت ممنونم و مرسی که تولدمو تبریک گفتی، خوشحالم که دوست خوبی مثل تو دارم، امیدوارم همیشه موفق باشی
فرناز هم که مثل همیشه دیر رسید :دی اشکال نداره :دی ممنونم ازت دوست خوبم، امیدوارم تو هم خوشبخت بشی :دی
متاسفانه از پست سوم به بعد تاپیک تولد تبدیل شد به تاپیک عروسی، حالا توطئه بوده یا هرچیز دیگه ای بنده بیخبرم :دی
گویا خیلی وقته از میون ام جی فن ها کسی عروسی نکرده :دی دوستان باور کنید فعلا ازین خبرا نیست :دی بیخودی جوسازی نکنید :دی
ممنون از hojatmj و InvincibleMJ و مایکلا و ممنون از نسیم عزیز، از همه تون ممنونم و مرسی به خاطر تبریکای قشنگتون وحید جان از شما هم ممنونم و بهتره بگم که هنوز زوده برا عروسی :دی حالا حالاها باید صبر کنید :دی
احسان جان از تو هم ممنونم، همیشه به یادم بودی،ازت ممنونم درضمن احسان 80 هم زیاده ها :دی حالا نمیدونم واقعا اونموقع ها 80 میگفتم یا ... به هرحال زندگی هرچه کوتاهتر، بهتر :دی
شایان جان از شما هم ممنونم
ممنون از همه تون بچه ها ، خیلی خوشحالم کردید
درسته که من زیاد به انجمن سر نمیزنم اما همین که به یادم بودید خیلی باارزشه ، ممنون از همه تون

I am a cage, in search of a bird
كاربر(ان) زير تشكر كردند: M_P, Niloofar

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5360 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: زادروز رضا
پس برگشتی؟ ایول

بیا نیلوفر کیکو ببر من می خوام مایکل بخورم بدو ببینم:D

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5361 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: زادروز رضا
خواهش میکنم رضا جان;)

قضیه عروسی توطئه شو مریم چید و شروعش کرد و منم ادامه ش دادم:)) :D

ولی واقعا عجب کیکی بود ها خیلی حال کردم رضا جان خوشبحالت

ما صبر میکنیم برای عروسی ولی بالاخره که عروسی میگیری و توی سن 80 سالگی میام عروسیت که نه:))

تو اون سن برات مایکل میرقصیم فکرش رو بکن:))

وای متال چه قدر عاشقشم(انگار زن میخوام باهاش عروسی کنم:)) )

تازه تو این تایپیک یاد لهجه مشهدی هم افتادیم چقدر دوس دارم این لهجه رو ولی توی هم مشهد هم نمیشه ازش استفاده کرد:D

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5363 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: زادروز رضا
باشه وحید جان منم فیلم می گیرم ازت :D

با عصا مونواک میری دیدن داررررره;))

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5364 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: زادروز رضا
آره دیگه باید از الان مونواک رو با عصا کار کنم تا اون زمان کم نیارم:D

بیا رضا اینم فیلمبردار عروسیتون حالا که فرناز میخواد از رقص من فیلم بگیره از کل عروسی فیلم میگیره:D

بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #5370 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: زادروز رضا
رضا جان خوش اومدی و واقعا خسته نباشی !

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 2.102 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا