Skip to main content

آشنایی ها

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26413 توسط atlas
پاسخ داده شده توسط atlas در تاپیک آشنایی ها
آره جالب بود وحید و تو هم اولین کسی بودی که باهاش آشنا شدم. کم هم که نمی آری ماشالا و منم که هنوز کلییییییی سئوال دارم!!!! ;;) :D واما چهره وحید بعد از شنیدن دور بعدی سئوالات : %-( ~X(
:)) :)) :)) ( شوخی کردم!)
روشنک جونم من ممکنه دیوانه مایکل نباشم ولی دیوانه به معن کلی کلمه هستم!!!! :D کلا زیادی گیر میدم دیگه!! تازه اینکه یه شایعه بیش نیست و وحید در جریانه که من خودمم بهش معتقد نیستم!!!( مگه نه وحید؟؟!!) باید ببینی که یه جای دیگه سر قضیه المپیک لندن چه بحثی راه انداختیم!! یکی اونجا گفت شماها تا لندن رو با خاک یکی نکنید دست بردار نیستین!!!! در ضمن به من کارآگاه اطی هم میگن! اگه افراد یا اموال مفقوده داشتین هستم خدمتتون!! :))
ولی نه! جدا من در مجموع معتقدم که چیزی که به ما گفته میشه همه ولاقعیت نیست و در مواردی که موردی برام جالب میشه ، دنبال واقعیت می گردم!اخلاقم هم ایطوریه که هیچ وقت قضاوت نمی کنم این اخبار رو!تئوری و داستان هم نمی سازم( هرگز!) من فقط می خوام بدونم بیشتر و بیشتر! همین! وحید در جریانه!!!!
این جناب مایکل شما هم که خوراک یکی مثل منه(یه روز بی دردسر تو زندگیش نداشته!این که دیگه تقصیر من نیست!!!)
روشنک جونم تو هر جایی از رشته های مایکل که حساسیت داری رو به من اعلام کن تا بساط پنبه کردن رو جمع کنم!

REALLY REALLY LOVE U MJ

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26416 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک آشنایی ها

واما چهره وحید بعد از شنیدن دور بعدی سئوالات : %-( ~X(

من برای دور بعدی سوالات هم این شکلیم: :D

تازه اینکه یه شایعه بیش نیست و وحید در جریانه که من خودمم بهش معتقد نیستم!!!( مگه نه وحید؟؟!!)

نه دروغ میگه، این میگه که مایکل زنده س و باهاش در ارتباطه =)) شوخی میکنم :D نه راست میگه، فقط اطلاعات جالبی که در اون زمینه وجود داره رو میگه، که خیلی هاش برای من جالب بودن...

من فقط می خوام بدونم بیشتر و بیشتر! همین! وحید در جریانه!!!!

نه دروغ میگه =)) شوخی میکنم :D دقیقا همینطوریه که خودش میگه، فقط میخواد بیشتر و بیشتر بدونه...

کم هم که نمی آری ماشالا و منم که هنوز کلییییییی سئوال دارم!!!!

اگه قرار بود کم بیارم که اصلا اسمم وحید نبود =)) منم کلیییییی سوال دارم، ایشالله بحث های مفیدی با هم داشته باشیم...

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26420 توسط hojat
پاسخ داده شده توسط hojat در تاپیک آشنایی ها
خوش اومدی . :MJ2:

نگران فردایت نباش
[IMG
.خدای دیروز و امروزت فردا هم هست.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: atlas

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26438 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک آشنایی ها
atlas جان،
اینجا هم ورودت رو به خانواده مایکلی خوش آمد می گم.

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26455 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک آشنایی ها
خوش اومدی به خونه خودت :-P :d/ :d/ :d/ :-P :-P :clp: :clp: :clp2: :clp2: :-P :-P :d/ :d/ :-bd :-bd :-bd :-bd :-P :-P :-P :hug: :hug: :hug: :daydreaming :daydreaming :clp2: :clp2: :clp: :clp: :clp: :guitar: :guitar: :guitar2: :guitar2: :guitar2: :-P :-P :-P :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :bd: :-bd

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل #26463 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک آشنایی ها
اطلس جان به فروم مایکلی خونه خودت خوش اومدی امیدوارم بتونی چیزهای زیادی اینجا یاد بگیری و هر چیزی که دنبالشی رو به درستی و از منابع درستش متوجه بشی...امیدوارم شاهد حضور یک فن خوب دیگه در فروم باشیم

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 3.500 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا