دانلود مستند بد 25 (BAD 25 Documentary) مایکل جکسون
11 سال 5 ماه قبل - 11 سال 4 ماه قبل #33288
توسط ImaN
دانلود مستند بد 25 (BAD 25 Documentary) مایکل جکسون ایجاد شد توسط ImaN
مستند زیبای بد 25 (BAD 25 Documentary) مایکل جکسون با کیفیت فوق العاده بالا و با لینک مستقیم و پرسرعت
. .
بَد ۲۵ (به انگلیسی: Bad 25) یک فیلم مستند ساختهٔ سال ۲۰۱۲ است که به مناسبت ۲۵اُمین سالگرد انتشار آلبوم بَـد (۱۹۸۷) اثر مایکل جکسون منتشر شد.
این مستند توسط اسپایک لی تولید و کارگردانی شده است.
. .
اسپایک لی قبلاً نیز سابقهٔ همکاری با جکسون را داشته است. او کارگردانی نماهنگ «اهمیتی به ما نمیدهند» در سال ۱۹۹۵ و همچنین «این آخرش است» را پس از مرگ جکسون داشته است.
محتوا
فیلم شامل پشت صحنهها و فیلمهایی از ضبط هفتمین آلبوم استودیویی مایکل به نام بـَد میباشد.
. .
همچنین کسانی که در طول تور جهانی بد (۱۹۸۷ - ۱۹۸۹) با جکسون کار کردهاند در این فیلم راجع به تهیهٔ آلبوم و تور، تمرینات یا افتتاح بعضی از تکآهنگها و همچنین نماهنگهای آلبوم بد از جمله شریل کرو که شریک خوانندگی ترانه «نمیتونم دوستت نداشته باشم» در تور جهانی بد با مایکل بود، سیداه گرت خواننده دو نفره اصلی، راجع به تجربهاش از کار با مایکل و بسیاری دیگر صحبت میکند. همیچنین مصاحبههایی با هنرمندان و سرگرم کنندگان تاثیرگذاز نیز در این فیلم موجود است.
.
اسنپ شات: .
حجم کل مستند: 473 مگابایت
کیفیت: HD (فوق العاده)
دانلود:
حجم هر پارت 200 مگابایت میباشد.
دانلودِ بخشِ نخست
www.mediafire.com/download/cv24kdbg3stqu...oxchat.com.part1.rar
دانلودِ بخشِ دوم
www.mediafire.com/download/apfa4r2v843ww...oxchat.com.part2.rar
دانلودِ بخشِ سوم
www.mediafire.com/download/1sfbfh1gkl8fa...oxchat.com.part3.rar
پسورد فایل جهت استخراج از حالت فشرده: www.michaeliha.loxchat.com
. .
بَد ۲۵ (به انگلیسی: Bad 25) یک فیلم مستند ساختهٔ سال ۲۰۱۲ است که به مناسبت ۲۵اُمین سالگرد انتشار آلبوم بَـد (۱۹۸۷) اثر مایکل جکسون منتشر شد.
این مستند توسط اسپایک لی تولید و کارگردانی شده است.
. .
اسپایک لی قبلاً نیز سابقهٔ همکاری با جکسون را داشته است. او کارگردانی نماهنگ «اهمیتی به ما نمیدهند» در سال ۱۹۹۵ و همچنین «این آخرش است» را پس از مرگ جکسون داشته است.
محتوا
فیلم شامل پشت صحنهها و فیلمهایی از ضبط هفتمین آلبوم استودیویی مایکل به نام بـَد میباشد.
. .
همچنین کسانی که در طول تور جهانی بد (۱۹۸۷ - ۱۹۸۹) با جکسون کار کردهاند در این فیلم راجع به تهیهٔ آلبوم و تور، تمرینات یا افتتاح بعضی از تکآهنگها و همچنین نماهنگهای آلبوم بد از جمله شریل کرو که شریک خوانندگی ترانه «نمیتونم دوستت نداشته باشم» در تور جهانی بد با مایکل بود، سیداه گرت خواننده دو نفره اصلی، راجع به تجربهاش از کار با مایکل و بسیاری دیگر صحبت میکند. همیچنین مصاحبههایی با هنرمندان و سرگرم کنندگان تاثیرگذاز نیز در این فیلم موجود است.
.
اسنپ شات: .
حجم کل مستند: 473 مگابایت
کیفیت: HD (فوق العاده)
دانلود:
حجم هر پارت 200 مگابایت میباشد.
دانلودِ بخشِ نخست
www.mediafire.com/download/cv24kdbg3stqu...oxchat.com.part1.rar
دانلودِ بخشِ دوم
www.mediafire.com/download/apfa4r2v843ww...oxchat.com.part2.rar
دانلودِ بخشِ سوم
www.mediafire.com/download/1sfbfh1gkl8fa...oxchat.com.part3.rar
پسورد فایل جهت استخراج از حالت فشرده: www.michaeliha.loxchat.com
Last edit: 11 سال 4 ماه قبل by ImaN.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
11 سال 5 ماه قبل #33290
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک دانلود مستند بد 25 (BAD 25 Documentary) مایکل جکسون
دمت گرم ، دوستان حتما این مستند رو ببینن !
بیزحمت اگه زیر نویس هماهنگش رو هم پیدا کردی بزار ، فارسی یا انگلیسیش فرقی نداره ! (البته ترجیحا فارسی!
)
ممنون
بیزحمت اگه زیر نویس هماهنگش رو هم پیدا کردی بزار ، فارسی یا انگلیسیش فرقی نداره ! (البته ترجیحا فارسی!

ممنون
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ImaN, mjfollower
11 سال 5 ماه قبل - 11 سال 5 ماه قبل #33295
توسط ImaN
پاسخ داده شده توسط ImaN در تاپیک دانلود مستند بد 25 (BAD 25 Documentary) مایکل جکسون
قربونت برم داداشی 
چشم دنبالش هستم ،به محض اینکه پیدا کردم ،بدون وقفه قرار میدم،
منم از نظر خوبت تشکر میکنم

چشم دنبالش هستم ،به محض اینکه پیدا کردم ،بدون وقفه قرار میدم،
منم از نظر خوبت تشکر میکنم

Last edit: 11 سال 5 ماه قبل by ImaN.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael, mjfollower
11 سال 4 ماه قبل #33336
توسط ImaN
پاسخ داده شده توسط ImaN در تاپیک دانلود مستند بد 25 (BAD 25 Documentary) مایکل جکسون
11 سال 4 ماه قبل #33371
توسط ImaN
خوشبختانه زیرنویس فارسی این مستندو پیدا کردم اما متاسفانه هماهنگ نیست 
لینک دانلود زیرنویس فارسی این مستند:
www.mediafire.com/?8xzs6t1x8atv85i

لینک دانلود زیرنویس فارسی این مستند:
www.mediafire.com/?8xzs6t1x8atv85i
زمان ایجاد صفحه: 0.178 ثانیه