Skip to main content

بحث و بررسی اخبار مایکلی

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #30344 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
در مورد اینکه در اخبار گفته قرار بود لنی کراویتز به جای جرمین بر روی صحنه برود باید بگم کاش مایکل اینکار رو می کرد!
لنی یکی از بزرگترین هنرمندانی هستش که لیاقت بودن در کنار مایکل رو داشت.از همه نظر بهتر از جرمین بود و هستش جرمین یک خواننده ضعیف و ناموفق در کار شخصی اش بود که فقط دنبال شهرت و پول و خودنمایی بوده در تمام زندگی و هرگز به هیچ جایی هم که البته نرسید و علاوه بر این ها یک نوازنده بی استعداد بود که در شب کنسرت واقعا با بی استعدادی تمام گیتار بیس میزد در حالی که لنی یک انسان کاملا فروتن و عاشق مایکل شخصیت و موسیقیش بود و هنرمندی بسیار بزرگتر از تمامی برادران مایکل بود و علاوه بر این ها یک نوازنده گیتار لید فوق العاده هم هستش و هم صداش بهتر بود واقعا حیف شد که در اون کنسرت نیومد :guitar2:

گاهی بعضی دوستان و انسان های دور و بر یک فرد بهتر اون و توانایی هاش رو میشناسن و بهش احترام میذارن تا خانواده اش.این ماجرای امثال هنرمندان و انسان هایی بودند که با مایکل بزرگ شدند و قدر مایکل رو بهتر از تمام اعضای خانواده اش می دونستند.

Lenny Kravitz

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
پيوست:
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #30351 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی

هنرمندی بسیار بزرگتر از تمامی برادران مایکل بود و علاوه بر این ها یک نوازنده گیتار لید فوق العاده هم هستش و هم صداش بهتر بود واقعا حیف شد که در اون کنسرت نیومد

کدوم کنسرت؟

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #30352 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
کنسرت مدیسون اسکوئر گاردن در نیویورک سال 2001

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #30353 توسط FeanoR

شايان نوشته: کنسرت مدیسون اسکوئر گاردن در نیویورک سال 2001

لنی اونقدر سطح ش بالا هست که مقایسه کردنش با جرمین خنده دار به نظر میاد، اما به نظر من اون کنسرت اگه لنی به جای جرمین میبود، جذابیت شو از دست میداد... اونجا تمام جذابیتش این بود که همه برادرای جکسون با هم باشن، چه آماتور چه حرفه ای... اون بودن کنار همشون جذابیت خاصی رو ایفا میکرد... البته یکی از هدف های اون کنسرت هم همین کنار هم بودن برادرا بودش دیگه...

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #30405 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک بحث و بررسی اخبار مایکلی
(دستمزدی که ادی برای اجرای گیتار بیت ایت دریافت کرد چه بود؟ کویینسی گفته است: "دو بسته‌ی شش تایی آب جو."

"بله دستمزد من همچین چیزی بود، نام من حتی بر روی صفحه‌ی گرامافون بیت ایت نیامده بود. به جای نام گیتاریست علامت سوال گذاشته بودند و یا نوشته بودند فرانکشتاین (نام گیتارش...) !

چراااا بچه ها؟ :x_x
مایکل که همیشه واسه زحمت بقیه ارزش قائل بود و آدمی نبود که کار بقیه رو به هیچ بگیره،
یعنی اینجور مسائل رو تو کارهاش پیگیری نمیکرد؟ :-??

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #30407 توسط FeanoR

شاپرک نوشته: (دستمزدی که ادی برای اجرای گیتار بیت ایت دریافت کرد چه بود؟ کویینسی گفته است: "دو بسته‌ی شش تایی آب جو."

"بله دستمزد من همچین چیزی بود، نام من حتی بر روی صفحه‌ی گرامافون بیت ایت نیامده بود. به جای نام گیتاریست علامت سوال گذاشته بودند و یا نوشته بودند فرانکشتاین (نام گیتارش...) !

چراااا بچه ها؟ :x_x
مایکل که همیشه واسه زحمت بقیه ارزش قائل بود و آدمی نبود که کار بقیه رو به هیچ بگیره،
یعنی اینجور مسائل رو تو کارهاش پیگیری نمیکرد؟ :-??

فکر کنم اینجا منظور اینه که کوینسی به ادی گفته چقدر دستمزد میخوای برای تک نوازیت، ادی هم گفته دو بسته شش تایی آبجو... ادی گیتار رو برای پولش نمیزنه و فکر کنم کاملا این دستمزد با روحیه ادی تطبیق داره...

همونطور هم که استیو برای Dirty Diana پولی نگرفته و به نصیحت ادی ون هالن گوش کرده بوده در مورد گیتار زدن...

و این قطعه میخکوب کننده توی تور ویکتوری، به نظر من هزار برار قشنگ تر نواخته میشه... (البته من خودم Eruption رو بیشتر از بیت ایت دوست دارم و به نظرم اون میخکوب کننده تره... حالا من اصلا هیچ تخصصی ندارم تو این زمینه ها ولی اونجا حس میکنم گیتار باهام حرف میزنه، یک داستانی رو تعریف میکنه، بعضی جاها گریه میکنه، بعضی جاها جیغ میکشه، بعضی جاها هم روون میشه مثل رودخونه.)
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.603 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا