موزيك ويديو Behind The Mask
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
کسی میتونه لینک دانلودشو بذاره اخه از یوتوب اصلا نمیشه با وی pe ان به زور باز میشه اگر هم بخوایم با اینترنت پرسرعت هم ببینیم نصف شارژش تموم میشه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 279
shayan69 نوشته: من پرچم ايران رو تو ويديو ديدم البته از بچه هاي ايراني خب كسي رو نميشناختم يا اينقدر تصاوير زياد بود متوجه بچه ها نشدم اگر كسي خودشو يا كسي رو شناخت عكس اون تصوير رو اينجا بذاره خيلي ممنون ميشم...
![]()
منو خواهرمم خوشبختانه تو ویدئو هستیم.Elnaz نوشته: مايكلا به من گفت كه تصوير خودش و خواهرش هست توي ويديو!

ما دقیقه ی 3:28 ویدئو هستیم.

البته ما هم برای این که مشخص بشه از ایرانیم پرچمو رو دستمون کشیده بودیم ولی انقدر ویدئومونو کوچیک کردن که اصلا معلوم نیست.

I Love You Michael Forever
اینم عکسش:

free photo hosting
Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
- تشکرهای دریافت شده: 1424
مایکلا نوشته:
shayan69 نوشته: من پرچم ايران رو تو ويديو ديدم البته از بچه هاي ايراني خب كسي رو نميشناختم يا اينقدر تصاوير زياد بود متوجه بچه ها نشدم اگر كسي خودشو يا كسي رو شناخت عكس اون تصوير رو اينجا بذاره خيلي ممنون ميشم...
منو خواهرمم خوشبختانه تو ویدئو هستیم.Elnaz نوشته: مايكلا به من گفت كه تصوير خودش و خواهرش هست توي ويديو!
![]()
![]()
![]()
خیلی خیلی خوشحالیم.
![]()
![]()
ما دقیقه ی 3:28 ویدئو هستیم.اولین ردیف سمت راست از بالا دومی.
البته ما هم برای این که مشخص بشه از ایرانیم پرچمو رو دستمون کشیده بودیم ولی انقدر ویدئومونو کوچیک کردن که اصلا معلوم نیست.![]()
I Love You Michael Forever
تبريك ميگم مايكلا جان ديدم عكستونو

@mjforever
ياسمن اينقدر حمله قلبيت شده بود من و وحيد رو اشتباه گرفتي!!!

من ويديو رو ديدم جالب شده اما با وحيد موافقم يك مقدار اديتش خفن نيست....اما حميد به نظرم بيشتر سعي كردن به زحمات هواداراني كه اين تصاوير رو ارسال كردن احترام بذارن به همين خاطر كلي تصوير و فيلم ازشون گذاشتن و كمي بعد اديت رو سخت گيرانه تر كار نكردن...اما اين كه سعي كردن از اكثر تصاوير استفاده كنن به هر قيمتي هم هم خوبه هم بد...گروه نيكل بك هم يك ويديو شبيه اين داره البته اونجا تصاوير كمتره و خود تيم سازنده فيلم گرفتن و كيفيت ها خوبه اما ويديو بيشتر جنبه طنز پيدا كرده اما اين ويديو اصلا اونطور نشده و فوق العاده جالب در اومده از اون نظر..اما راستش فكرم نسبت به اين ويديو يك چيز ديگه بود يك چيز ديگه شده راستش منم ميخواستم با گيتار باس تو ويديو شركت كنم اينقدر معطل دوربين با كيفيت شدم كه مهلت ويديو تموم شد چون فكر ميكردم از تصاوير وب كم كمتر استفاده كنن الان به شدت پشيمون شدم

بچه ها اگر كسي خودش رو كسي از هواداران رو ديد اينجا بگه يا بهتره مثل مايكلا عكسش رو بذاره

- تشکرهای دریافت شده: 383
ادیتش چنگی به دل نمیزد اما میتونید حساب کنید چه تعداد ویدئو در دست داشتن؟!
EROS_LoveCrys نوشته: ممنون شایان جان لطف کردی.
ادیتش چنگی به دل نمیزد اما میتونید حساب کنید چه تعداد ویدئو در دست داشتن؟!
خواهش ميكنم...آره درسته همچين پروژه بزرگي دو حالت در مي اومد:يا بايد خيلي براي اديتش وقت ميذاشتن و يك تيم بزرگ و با حوصله براي اديت ميخواست يا يك ويديو ساده تر مثل همين كه الان داريم كه بيشتر اون ايده اي در پشتش هست جذابيت داره...