Skip to main content

The Song: Hold My Hand ( آهنگ : دستم را بگیر )

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #27230 توسط Jasmine Jackson-mjforever
من یه مصاحبه ی کوتاهی قبلا از ایکان توی ماهواره دیده بودم که تقریبا دوروبر سال های 2008 یا 2009 بود قبل از وت مایکل. و در این مصاحبه ایکان در مورد این اهنگ صحبت میکنه.. متاسفانه لینک دانلودش رو نمیتونم بذارم اما متنشو میذارم:

گذارشگر: ما الان مطمئنیم که شما دونفر(ایکان و مایکل) با هم کار میکنین, چطور پیش میره و تو چه احساسی داری؟ ایا واقعا دوست داشتی انجامش بدی؟
ایکان: بله. ما به صورت استراتژی یک برنامه ای ریختیم و پیش بردیم و به وجوداوردیمش. تا الان خیلی خوب پیش رفته
گذارشگر: ایا مایکل تاثیری در کار تو داشته؟
ایکان: بله قطعا. هرکاری که من میکنم روی من تاثیر میذاره. ولی کار با مایکل تاثیری گذاشت که باعث شد من به مرحله ی بعدی برم. وقتی راجع به کارکردن با اون فکر میکنیم قطعا به نظر غیرممکن میاد.

البته یک اهنگ دیگه ای هم مایکل با همکاری ایکان در 2008 خونده که فکر میکنم در جریان هستید... wanna be startin somethin که ویدیوی رسمی هم از این کار منتشر شده

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, کوچکترین طرفدار, شاپرک

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #27597 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک The Song: Hold My Hand ( آهنگ : دستم را بگیر )
مایکل یک آهنگ تجاری همراه با محتوای یک کار شخصی ارائه داد...همه چیز در این کار برای یک آهنگ موفق بودن و مورد توجه قرار گرفتن ساخته شده بود...همکاری مایکل با akon خواننده پرفروش و موفق اون روزها که با تک آهنگ ها و آلبوم های موفق در چارت های بیلبورد دوران درخشانی داشت همکاری کرد.مایکل همچنین سعی داشت با خواننده و آهنگسازهای موفق اون روزها از جمله ویل آی ام و ایکان کانی وست و....همکاری کند تا بتواند مخباطبین بیشتری از موسیقی روز را هم در اختیار داشته باشد و مایکل سعی داشت کاری زیبا و موفق مانند کارهای قدیمی خودش مانند you are not alone و i just stop loving you که در میان هوادارن و چارت های بیلبورد موفق بود را خلق کند و بازگشت خوبی را نیز داشته باشد ولی این آهنگ خیلی خوش شانس نبود و همون طور که یادمونه در سال 2008 در اینترنت لو رفت و علاوه بر اون ماجراهای fake بودن یک سری آهنگ ها که البته شامل این آهنگ نمی شد باعث شد از این تک آهنگ اونطوری که انتظار می رفت استقبال نشه...

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #27664 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک The Song: Hold My Hand ( آهنگ : دستم را بگیر )
در ساخت این آهنگ از ارکستر سمفونی استفاده شد البته نه در حد خیلی بالا در حد بسیار معمولی که به هر حال باید متناسب با سبک باشه چون مایکل و ایکان یک خواننده تخصصی اپرا یا سمفونی نیست.

در این آهنگ از نوازنده های ویالون بسیاری استفاده شد همچنین از ویالون آلتو نیز استفاده گردید.ویالون سل و کنترا باس نیز این نوازندگی ها را تکمیل تر کردند و یک گروه کر با رهبریت Leo Wheat Jr در ساخت این آهنگ مورد استفاده قرار گرفت.نویسنده این ارکستر Dennis Krijnen بود.
در پایین لیستی از نوازندگان این ارکستر نیز نام می برم.

ویالون:
Arlia de Ruiter, Pauline Terlouw, Erica Korthals-Altes, Vera Laporeva, Sarah Koch, Linda Dumessie, Dennis Koenders,Seija Teeuwen, David Peijnenborgh, Wim Kok, Elizabeth Liefkes Cats, Feyona van Iersel
Vera van der Brie and Erik Jan Kromhout
آلتو ویالون:
Mieke Honingh, Isabella Petersen, Iris Schut, Rani Kumar and Arjen de Graaf
گراند پیانو:
Giorgio Tuinfort
ویالون سل:
Emile Visser, Maarten Jansen, Michiel Weidner and Jascha Albracht
کنترا باس:
Erik Winkelman
گروه کر:
Alan Austin, Anthony Brice, Antoria Caston, Richard Dale, Eric Echols, Charlene Gillead, Valencia Green, Cynthia Jones,Iris McGhee, Felicia Peavy, Michelle Roberts, Gina Taylor, Leo Wheat Jr, Dana Widener, Terance Wilson and Sandra Wright

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s, کوچکترین طرفدار, kingmichael, شاپرک

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #27744 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک The Song: Hold My Hand ( آهنگ : دستم را بگیر )
من دوست دارم کمی نظر بچه های دیگه رو بدونم در این حد که واقعا شما چه حسی داشتید از آهنگ؟ خوشتون اومد؟ نیومد؟ چجوری بود؟

به نظر من یه جوری بود.
حس می کنم شاید صدای مایکل و ایکان مکمل خوبی برای هم تو یه آهنگ نبود.
در کنار صدای زیر و لطیف مایکل، یه صدای گرم اگه برای این آهنگ بود شاید احساس بهتری بهش داشتم.
مثلا اگه به I Just Can't Stop Lovin'You دقت کنید، جنس صدای زنی که استفاده شده، گرمه! با اینکه خانومه.

Keep The Faith
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #27766 توسط Jasmine Jackson-mjforever
یادم میاد من خیلی وقت پیش از اینکه این اهنگ تو البوم عرضه بشه اهنگ رو دانلود کرده بودم... خیلی این اهنگو دوست داشتم و خیلی بهش گوش میدادم... نمیدونم اما ریتم ار اند بی و پیانوی این اهنگ برام خیلی جالب و زیباست... هنوز هم این اهنگ رو دوست دارم.. شاید این اهنگ یه جورایی از نظر فنی مثلا جور نبودن صدای ایکان و مایکل مشکل داشته باشه.. اما این اهنگ برام خیلی خاطره انگیزه...

mj for ever....

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #27793 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک The Song: Hold My Hand ( آهنگ : دستم را بگیر )
حسی که من داشتم این بود انگار که یک آهنگ زیبای معمولی رو گوش میدم نه بیشتر! ایکان رو دوست دارم اما به نظر منم صدای ایندو با هم وصله ناجوره. فقط اون مسئله هم نیست، کار روح نداره انگار، یه چیز بزرگش کمه..... به خاطر همون یه کم حضور مایکل واسه آهنگ احترام قائلم و دوسش دارم، اما راستش هیچ خبری از حس آشنایی که به وقت گوش دادن به اهنگای مایکل میاد سراغم نبود.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.289 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا