- تشکرهای دریافت شده: 383
The Song: Unbreakable ( آهنگ : شکست ناپذیر )
کمتر
بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #24392
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Unbreakable ( آهنگ : شکست ناپذیر )
فرزام جان بلوز یک گام و یک سبک موسیقی هست که از سیاهاپوستهای آمریکا اومده. بلوز رو در سبکهای جز و راک اند رول به راحتی میشه پیدا کرد. (همونطور که حمید اشاره کرد خیلی بنیادیه.)
نیو جک سوئینگ هم یک سبک تلفیقیه که از آر اند ابی، سول، فانک، هیپ هاپ و چندتایی دیگه گرفته شده.
حمید با حرفهات در حد زیادی موافقم اما تو فکر میکنی چرا مایکل در آخرین آلبومش، در زمانی که جایگاهش در حال تزلزل هست و دنیا دیگه مثل سابق منتظرش نیست بیاد و یه آلبوم کاملا شخصی بده بیرون تا با یه شکست از پیش معلوم رو به رو بشه؟
و یقین دارم مایکل جکسون قطعا میدونسته در حال انتشار یه آلبوم خارج از زمانه. آلبومی که در هر زمانی جایی برای درکش باشه.
فقط یک نتیجه میشه گرفت اون هم اینه که مایکل فروش و جایگاه آلبوم رو فدای ابدیت کرد. اما این یعنی میدونسته که این آخرین آلبومش خواهد بود! که اینطور نبوده!؟ بوده؟!
من فکر میکنم نام آلبوم اشاره مستقیم به متن ترانه Unbreakable داره و نه صرفا آهنگ Invincible.
نیو جک سوئینگ هم یک سبک تلفیقیه که از آر اند ابی، سول، فانک، هیپ هاپ و چندتایی دیگه گرفته شده.
حمید با حرفهات در حد زیادی موافقم اما تو فکر میکنی چرا مایکل در آخرین آلبومش، در زمانی که جایگاهش در حال تزلزل هست و دنیا دیگه مثل سابق منتظرش نیست بیاد و یه آلبوم کاملا شخصی بده بیرون تا با یه شکست از پیش معلوم رو به رو بشه؟
و یقین دارم مایکل جکسون قطعا میدونسته در حال انتشار یه آلبوم خارج از زمانه. آلبومی که در هر زمانی جایی برای درکش باشه.
فقط یک نتیجه میشه گرفت اون هم اینه که مایکل فروش و جایگاه آلبوم رو فدای ابدیت کرد. اما این یعنی میدونسته که این آخرین آلبومش خواهد بود! که اینطور نبوده!؟ بوده؟!
من فکر میکنم نام آلبوم اشاره مستقیم به متن ترانه Unbreakable داره و نه صرفا آهنگ Invincible.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
13 سال 4 هفته قبل #24393
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: The Song: Unbreakable ( آهنگ : شکست ناپذیر )
ميشه واسه هر كودومش يكي از قسمتهايي كه مايكل اونجوري خونده رو هم مثال بزنيد ؟؟؟؟
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
کمتر
بیشتر
13 سال 4 هفته قبل - 13 سال 4 هفته قبل #24397
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Unbreakable ( آهنگ : شکست ناپذیر )
بلوز رو همونطور که حمید اشاره کرد در حدی بنیادی هست که همه جا میتونی از وکالهای مایکل بشنویش. نیو جک سوئینگ هم که یه سبک تلفیقیه جدیده و مایکل از دنجورس به سمتش گرایش پیدا کرد. جم و دنجورس نمونه های خوبی هستن.
Last edit: 13 سال 4 هفته قبل by e r o s.
13 سال 3 هفته قبل #24485
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: The Song: Unbreakable ( آهنگ : شکست ناپذیر )
اضافه میکنم بلوز معمولا با لحن غمگین و نیش دار بیان میشه و شعرهاش هم بیشتر رک و حقیقی ست.
هر قطعه شعرش سه تا بیت داره. (جمله-نکرار-پاسخ)
هر سطری از شعرش 4 میزان موسیقی داره و شعر فقط نیم میزان رو اشغال میکنه. و بقیه به شکل زمان اضافه در آخر هر سطر میاد.
بلوز یه فرم سرگرم کننده ی مردمی ست و بیان شخصی داره.
هر قطعه شعرش سه تا بیت داره. (جمله-نکرار-پاسخ)
هر سطری از شعرش 4 میزان موسیقی داره و شعر فقط نیم میزان رو اشغال میکنه. و بقیه به شکل زمان اضافه در آخر هر سطر میاد.
بلوز یه فرم سرگرم کننده ی مردمی ست و بیان شخصی داره.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
13 سال 3 هفته قبل #24499
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: The Song: Unbreakable ( آهنگ : شکست ناپذیر )
شاپرک جان، بحث ما سر ساختار بلوز نیست، داریم در مورد تکنیک های آوازی ( ووکال) بلوز صحبت می کنیم.
وگرنه خوب بلوز به معنای سبک بلوز، کلی قاعده و نت های مشخص داره.
از پستت ممنونم، به خصوص در مورد جمله دوم
وگرنه خوب بلوز به معنای سبک بلوز، کلی قاعده و نت های مشخص داره.
از پستت ممنونم، به خصوص در مورد جمله دوم
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک
کمتر
بیشتر
13 سال 3 هفته قبل #24502
توسط e r o s
حمید دوست دارم نظرتو راجع به چیزی که گفتم بدونم.
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 3.306 ثانیه