Hit Man
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21627
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: Hit Man
ایول منم عشق هیتمنم
من معمولا کم بازی میکنم ولی این هیتمنو سه دفه تا ته رفتم
بیشتر از اینش خوشم میاد که شخصیت محوره
یعنی خودت راهتو انتخاب میکنی
میتونی کارتو راحت کنی یا سخت
و اگه یه جا خراب کاری کنی میتونی از یه راهه دیگه وظیفتو انجام بدی
ولی بیشتر بازیا اگه یه جا گند بزنی باید از اوش بری
من معمولا کم بازی میکنم ولی این هیتمنو سه دفه تا ته رفتم
بیشتر از اینش خوشم میاد که شخصیت محوره
یعنی خودت راهتو انتخاب میکنی
میتونی کارتو راحت کنی یا سخت
و اگه یه جا خراب کاری کنی میتونی از یه راهه دیگه وظیفتو انجام بدی
ولی بیشتر بازیا اگه یه جا گند بزنی باید از اوش بری
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 5 ماه قبل #21628
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Hit Man
به به!!!هیتمن 1 یادش بخیر اون موقع که تازه کامپیوتر خریده بودمش نصب کردمش چقدر دوستش داشتم من هیتمن 1 و 3 رو تموم کردم!!!!خیلی حال داد!!!4 هم عالی بود!!!همه فکر میکردم هیتمن تو 4 میمره اما جالبه اینه که موقعی که دارن دفنش میکنن تو پایان دوم بازی نشون میده که اون از قبر در میره!!!!زنده و در قسمت 5 قرار دوباره حال همه رو جا بیاره!!!!

13 سال 5 ماه قبل #21637
توسط AM!N
به یاد ماندنی ترین سکانس بازی که دیدم
ترکوند !
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Hit Man
با دوتا Desert Eagle طلایی تو دستاش از تابوت بلند شد !!! یعنی اون لحظه من پرواز کردم رسمآshayan69 نوشته: به به!!!هیتمن 1 یادش بخیر اون موقع که تازه کامپیوتر خریده بودمش نصب کردمش چقدر دوستش داشتم من هیتمن 1 و 3 رو تموم کردم!!!!خیلی حال داد!!!4 هم عالی بود!!!همه فکر میکردم هیتمن تو 4 میمره اما جالبه اینه که موقعی که دارن دفنش میکنن تو پایان دوم بازی نشون میده که اون از قبر در میره!!!!زنده و در قسمت 5 قرار دوباره حال همه رو جا بیاره!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 5 ماه قبل #21638
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: Hit Man
دوستان نسخه ps 3 هم داره؟
?

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
13 سال 5 ماه قبل #21645
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Hit Man
این Hit Man سبک بازیش شبیه Punisher نیست ؟
13 سال 5 ماه قبل #21668
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Hit Man
نه حمید....تو این بازی باید تمام تلاشت این باشه تا کمتر بکشی و کارتو بی سر و صدا انجام بدی...نکته جالب در مورد بازی هیتمن غیر خطی بودن مراحله!!!
یعنی شما میتونید تفنگ های لعنتیتون رو بیرون بکشید همه رو لت و پار کنید هدف اصلی رو بکشید دوباره موقع برگشتن همه رو لت و پار کنید و مرحله رو تموم کنید یا بهترین استراژی رو برای انجام مرحله پیاده کنید....مثلا یکی از مراحل ساده هیتمن 1 رو مثال میزنم....قرار زیر ماشین یک نفر بمب بذاریم و بکشیمش میتونیم کله رو بندازیم پایین جلوی کلی نگهبان زیر ماشینش بمب بذارید یا راننده اش رو تعقیب کنید تو دستشویی بکشیدش لباس هاشو بپوشید به عنوان راننده خیلی راحت زیر ماشینش بمب بذارید و با خیال راحت وقتی هدفتون سوار شد به درک واصلش کنید!!!!
میتونید مثل یکی از مراحل لباس یک گارسون رو بپوشید سم تو نوشیدنی هدف بریزید و او را مسموم کنید یا دوبل دیزرت رو بیرون بکشید همه ور سوراخ کنید!!!البته عواقبش با خودتونه!!!
یا تو یکی از مرحله های هیتمن 2 میتونین لباس یک نظامی روس رو بپوشید به ساختمان های اطراف مرکز فرماندهی نفوذ کنید و با تفنگ دوربین دار هدف رو از راه دور ترور کنید!!!
حتی نوشتن این ها منو هیجان زده میکنه چه برسه به انجامشون تو بازی!!!!!
یعنی شما میتونید تفنگ های لعنتیتون رو بیرون بکشید همه رو لت و پار کنید هدف اصلی رو بکشید دوباره موقع برگشتن همه رو لت و پار کنید و مرحله رو تموم کنید یا بهترین استراژی رو برای انجام مرحله پیاده کنید....مثلا یکی از مراحل ساده هیتمن 1 رو مثال میزنم....قرار زیر ماشین یک نفر بمب بذاریم و بکشیمش میتونیم کله رو بندازیم پایین جلوی کلی نگهبان زیر ماشینش بمب بذارید یا راننده اش رو تعقیب کنید تو دستشویی بکشیدش لباس هاشو بپوشید به عنوان راننده خیلی راحت زیر ماشینش بمب بذارید و با خیال راحت وقتی هدفتون سوار شد به درک واصلش کنید!!!!
میتونید مثل یکی از مراحل لباس یک گارسون رو بپوشید سم تو نوشیدنی هدف بریزید و او را مسموم کنید یا دوبل دیزرت رو بیرون بکشید همه ور سوراخ کنید!!!البته عواقبش با خودتونه!!!
یا تو یکی از مرحله های هیتمن 2 میتونین لباس یک نظامی روس رو بپوشید به ساختمان های اطراف مرکز فرماندهی نفوذ کنید و با تفنگ دوربین دار هدف رو از راه دور ترور کنید!!!
حتی نوشتن این ها منو هیجان زده میکنه چه برسه به انجامشون تو بازی!!!!!
زمان ایجاد صفحه: 0.279 ثانیه