Skip to main content

Hit Man

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #14009 توسط AM!N
Hit Man ایجاد شد توسط AM!N
راستی یه بازی رو جا انداخته بودم . که خیلی حیفه
Hitman 4 - Blood Money
بدون شک بهترین بازی سبک Stealth تاریخ هست . اگه بازی نکردین همین الان برین سراغش که تا آخر عمرتون داستانش رو فراموش نخواهید کرد .

پيوست:
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by AM!N.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #14012 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: Hit Man
من Hitman رو بازی نکردم ولی تبلیغشو از دوستم گرفتم . به نظر جالب میاد ولی باید بازی کرد تا فهمید چطوریه .
نسخه pc داره ؟
اینو یادم رفت بگم امید . The Punisher 2 هم قراره بیاد .:d/
ولی هنوز تبلیغی . تیزری نداده بیرون ببینیم چطوریه:daydreaming راستی فیلمش هم محشره مثل خود بازیش .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پيوست:
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by mohammad.

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #14014 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Hit Man

m.yMJJ نوشته: من Hitman رو بازی نکردم ولی تبلیغشو از دوستم گرفتم . به نظر جالب میاد ولی باید بازی کرد تا فهمید چطوریه .
نسخه pc داره ؟

بله داره . من بازی رو تضمین میکنم . امتحانش رو پس داده . همونطور که گفتم Hitman 4 بهترین توی سبک خودش هست . فکر نکنم کسی پیدا شه که با این حرف مخالفت کنه ! بازی کردن همانا و شبا خوابش رو دیدن همان :D

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #14030 توسط mahan
پاسخ داده شده توسط mahan در تاپیک پاسخ: Hit Man
قسمت جدید هیتمن به نام Hitman Absolution توسط یک استدیو دانمارکی مراحل پایانی آماده سازیه خودشو رو میگذرونه و تا چندی دیگه منتشر میشه.

بدون شک مامور47 یکی از خاطره انگیز ترین, محبوب ترین و تاثیر گذار ترین شحصیت های بازی های تاریخ کامپیوتریست. من از همان نسخه سخت و بسیار دشوار اولیه بازی از طرفداران پرو پا قرص این سری بودم ولی "بلاد مانی" باعث ناامیدیم شد و فکر کنم این نسخه هم همچین آش دهن سوزی نباشه....این نسخه جدید هرچند اصالت ظاهریش رو به مجموعه اصلی حفظ کرده ولی در گیم پلی راه تقلید رو پیش گرفته.....بازی بیش از حد به سری Splinter cell‌ شبیه شده وبنظرم بهتره اسم بازی رو Hitman: Conviction انتخاب کنن تا کارشون راحت تر شه.....طبق آخرین نمایش در E3 این بازی بیشتر رو گرافیک تمرکز کرده تا گیم پلی.....البته سازندگان بازی احتمالا تا زمان انتشار تغییراتی برای جلب نظر هواداران انجام میدن ولی به احتمال زیاد باز با عنوانی تکراری, ناامیدکننده و خالی از خلاقیت روبرو خواهیم شد.

In Michael We Trust

[IMG
پيوست:

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #14068 توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: Hit Man

mahanVII.XI نوشته: قسمت جدید هیتمن به نام Hitman Absolution توسط یک استدیو دانمارکی مراحل پایانی آماده سازیه خودشو رو میگذرونه و تا چندی دیگه منتشر میشه.

بدون شک مامور47 یکی از خاطره انگیز ترین, محبوب ترین و تاثیر گذار ترین شحصیت های بازی های تاریخ کامپیوتریست. من از همان نسخه سخت و بسیار دشوار اولیه بازی از طرفداران پرو پا قرص این سری بودم ولی "بلاد مانی" باعث ناامیدیم شد و فکر کنم این نسخه هم همچین آش دهن سوزی نباشه....این نسخه جدید هرچند اصالت ظاهریش رو به مجموعه اصلی حفظ کرده ولی در گیم پلی راه تقلید رو پیش گرفته.....بازی بیش از حد به سری Splinter cell‌ شبیه شده وبنظرم بهتره اسم بازی رو Hitman: Conviction انتخاب کنن تا کارشون راحت تر شه.....طبق آخرین نمایش در E3 این بازی بیشتر رو گرافیک تمرکز کرده تا گیم پلی.....البته سازندگان بازی احتمالا تا زمان انتشار تغییراتی برای جلب نظر هواداران انجام میدن ولی به احتمال زیاد باز با عنوانی تکراری, ناامیدکننده و خالی از خلاقیت روبرو خواهیم شد.

اتفاقآ از نظر من برعکس بلاد مانی هیتمن رو تاریخی کرد . چرا ؟ سری های قبلی هیتمن عامه پسند نبودن و گیمر های خاص رو جذب میکردن . اما با اومدن بلاد مانی ما شاهد یه نسخه عامه پسند از این بازی با همون امتیازات و برتری های خاص خودش بودیم . در واقع بلاد مانی مامور 47 رو ده ها برابر معروف و محبوبتر کرد . چون مخاطبینش چند برابر بود . یه پروژه و فکر موفق اقتصادی و هنری !

بیشتر
13 سال 9 ماه قبل #14519 توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: Hit Man

AM!N نوشته: راستی یه بازی رو جا انداخته بودم . که خیلی حیفه
Hitman 4 - Blood Money
بدون شک بهترین بازی سبک Stealth تاریخ هست . اگه بازی نکردین همین الان برین سراغش که تا آخر عمرتون داستانش رو فراموش نخواهید کرد .

درود
آخ گفتییییییی
عجب بازیه این هیتمن
یعنی هیچ بازی مثل هیتمن واسم نبود
وقتی blood money رو گرفتم از صبح تا شب پای سیستم بودم داشتم بازی میکردم
فکر کنم کمتر از چهار روز طول کشید تموم کردنش
خیلی توپ بود
سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.318 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا