نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
14 years 10 months ago #15240
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
ممنون فرناز جان ! فکر میکنم لایکها از 98 رسیده به 103 فعلا ! اگر بشه من فکرهای دیگه ای دارم !بعدا بهت میگم !
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 9 months ago #15349
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرزام پس چی شد بقیه کلیپا؟
بچه ها کسی نمی خواد ادمین بشه ؟!
بچه ها کسی نمی خواد ادمین بشه ؟!
14 years 8 months ago #17817
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
کسی از فرزام خبری نداره؟
بچه ها چرا انقدر کم فعالیت می کنین توی پیج فقط نسیم خوب سر می زنه! این فرزامم که می خواست ویدو بذاره اما یه بار گذاشتو غیبش زد
بچه ها چرا انقدر کم فعالیت می کنین توی پیج فقط نسیم خوب سر می زنه! این فرزامم که می خواست ویدو بذاره اما یه بار گذاشتو غیبش زد
The following user(s) said Thank You: شايان
14 years 8 months ago #17878
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرزام خونشون نزدیک خونه ماست ولی نرفتم یک سر ازش بزنم البته گوشیش هم هست که من زنگ نزدم...عجب دوست خوبیم نه!
بهش میگم بیاد اینجا یک سر بزنه و کارشو ادامه بده اگه امتحان نداشته باشه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هر چقدر فعالیتتون رو اینجا بیشتر بکنین تاثیر مستقیم داره تو فعالیت پیج الان خیلی از بچه های فعال تازه اومدن فروم و شاید اصن از وجود همچین پیجی خبر نداشته باشن چون تایپیک پایین بوده پس سعی کنین فعالیتتون رو اینجا بیشتر بکنین
هر چیزی هم خواستین تو این بخش در دسترس تون میذارم
بهش میگم بیاد اینجا یک سر بزنه و کارشو ادامه بده اگه امتحان نداشته باشه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هر چقدر فعالیتتون رو اینجا بیشتر بکنین تاثیر مستقیم داره تو فعالیت پیج الان خیلی از بچه های فعال تازه اومدن فروم و شاید اصن از وجود همچین پیجی خبر نداشته باشن چون تایپیک پایین بوده پس سعی کنین فعالیتتون رو اینجا بیشتر بکنین
هر چیزی هم خواستین تو این بخش در دسترس تون میذارم
14 years 8 months ago #17938
by Farnaz
اره ممنون می شم بهش بگی بیاد
حق با وحید می باشد
پس:
بچه ها من یه بار دیگه اعلام می کنم اگه کسی ادد لیست توی فیس بوک زیاد داره بیاد خبرم کنه من یه مدت ادمینش می کنم تا دوستاشو به پیچمون دعوت کنه
حق با وحید می باشد
بچه ها من یه بار دیگه اعلام می کنم اگه کسی ادد لیست توی فیس بوک زیاد داره بیاد خبرم کنه من یه مدت ادمینش می کنم تا دوستاشو به پیچمون دعوت کنه
The following user(s) said Thank You: FeanoR
14 years 8 months ago #17966
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
فرناز جان فکر کنم فرزام گفت اینترنتش مدتی اشکال داره ! معلوم نیست کی درست بشه ... خیلی وقته که درست و حسابی نمیاد ...
Moderators: FeanoR
Time to create page: 0.289 seconds